Potser algú de vosaltres es pregunta d’on vinc o d’on surto, o què he fet…

Doncs bé, com sabeu em dic Elena, nascuda a Figueres i tocada per la tramuntana però adoptiva de la Garrotxa i el Gironès.

Vaig nèixer fa 43 anys, cert el temps passa volant! Però cada any que passa em sento més segura, forta i sobretot amb uns coneixements més amplis per poder compartir.

Em vaig llicenciar en Química, i vaig treballar dins el món del control de qualitat alimentària i farmacèutica. Tot i que ara, ja fa més de 17 anys, que em dedico EXCLUSIVAMENT a la SALUT des d’una altre perspectiva, més global i respectuosa amb el cos, la ment i l’entorn natural.

Procuro amb els meus coneixements i els que vaig adquirint al llarg del temps, amb nous estudis i sobretot amb la pràctica, ajudar als que busquen una teràpia completa , segura i efectiva per millorar o aconseguir benestar i salut.

Les disciplines complementàries amb les que treballo són la medicina tradicional xinesa (MTC), l’acupuntura, la naturopatia , la nutrició conscient, i l’aromateràpia, entre altres tècniques naturals complementàries. I em dedico a passar consulta, especialitzada en DOLOR CRÔNIC i PATOLOGIES DIGESTIVES. En l’actualitat estic ampliant la formació en Marxa Nòrdica i he finalitzat la formació de CRANEOPUNTURA DE YAMAMOTO, una tècnica molt i molt efectiva per diferents patologies i molèsties.

El IOGA AERI va aparèixer a la meva vida fa 19 anys, i abans ja donava classes de PILATES TERAPÈUTIC, però l’aeri va ser clau per voler integrar les teràpies i aquesta disciplina aèria que pot ajudar tantíssim a l’equilibri cos i ment/emocions.

Els aeris van aconseguir que recuperes la confiança en mi mateixa, la força i l’autoestima. Vaig anar descobrint tot un món que fins llavors potser només hi passava de puntetes, fins que va arribar aquest moment, el moment de voler indagar, descobrir, ampliar, fluïr…

Entre la meva autopràctica i la formació constant ( si per més es digui els diplomes no importen, jo crec no els hauriem d’infravalorar, sinó respectar-los i sentir-nos orgullosos), molts tallers i tenir sempre la ment oberta, vaig decidir fer el pas d’obrir el centre ELEments perquè crec fermanent que ÉS MOLT IMPORTANT acostar als meus pròxims i usuaris de la consulta, TOTS ELS BENEFICIS pot aportar el IOGA i les seves disciplines pròximes SOBRETOT EL IOGA AERI QUE JO IMPARTEIXO DE MANERA MOLT CONCRETA ☺️

I a més a més fer.ho de manera pròxima, cuidada, amigable, respectuosa, adaptable i a l’abast de tothom en tots els sentits.

COMPARTIM, SENTIM, VIVIM. ELIMINEM LÍMITS MENTALS, PORS, I DEIXEM D’EXIGIR-NOS MÉS DEL COMPTE.

No importa la edat, la experiència, ni el sexe, ni les lesions (al contrari si hem passat operacions, malalties, tenim lesions…encara més important és fer classes personalitzades i motivadores), no importa res més que el moment! I les ganes de voler coneixe’s millor corporalment per avançar emocionalment.

A nivell personal m’obro a vosaltres que m’esteu llegint. Jo mateixa pateixo una malaltia anomenada Endometriosis severa profunda nuvell 4,, la qual amb tot el que faig i m’aplico hi convisc. He viscut i superat 4 operacions abdominals pèlviques, algunes amb menys de 5 mesos de diferència. M’han extirpat alguns , de fet varis, òrgans importants durant el procés, sé què és viure amb dolor crònic d’alta intensitat arreu i que a priori ningú t’entengui ni pugui ajudar.te…blablabla però només vull que us quedeu amb que SI JO PUC, TOT@S PODEU! Potser només us cal trobar l’espai i la persona amb qui fer el camí i comencar a descobrir que tot pot millorar una miqueta més.

M’agradaria que ens coneguèssim, i poder compartir moments amb tot@s vosaltres, durant diferents classes/disciplines.

Junts evolucionem i millorem!

Prometo que les meves classes no us deixaran indiferents, sóc jo mateixa i m’encanta fer les classes variades, dinàmiques, personalitzades i sempre en grups reduïts i propers.

US HI ESPERO!