Categories:

Classes personalitzades amb cita prèvia per recuperacions lesions, per classes privades, per si no es pot/vol assitir a classes grupals tot i ser reduïdes, per millorar en la tècnica o consciència corporal…També per parelles o nuclis de convivència. També per les classes grupals cal reservar el dia en concret d’assistència, per mantenir les normatives d’aforament reduït.

SESSIONS INDIVIDUALITZADES I PERSONALITZADES. Demana informació sobre les diferents metodologies, la durada i les aportacions.

Us recordem que les classes grupals són MOLT i MOLT reduïdes (també s’ha de reservar plaça, un cop ple l’aforament es tanca la classe).

Es mantenen totes les normes de seguretat i higiene, que són actualitzades segons els canvis i novetats marqui sanitat. Actualment, es desinfecten dels materials amb una solució específica per patògens, i es passen per una màquina de UV, es desinfecta TOT el centre amb una màquina d’ozó al finalitzar cada dia, trobareu a disposició gel hidroalcohòlic en diferents punts del centre i mantenim la ventilació forçada en continu per tenir l’aire renovat de forma constant.

PER MÉS INFORMACIÓ

644186166 info@salaiogaelements.com

Tags:

Comments are closed