FEM CAMÍ, FEM IOGA!

DURANT EL NOU CURS 2022-2023, REALITZAREM LES ACTIVITATS A L’AIRE DURANT TOTA LA TEMPORADA! No només durant l’estiu!, sempre que el temps ho permeti però com totes les estacions són boniques ho hem de poder gaudir.

Així descobrirem i compartirem, nous espais naturals mentres ens oxigenem i omplim de salut i benestar, de forma guiada i adaptada a cada alumne.

Cada inici de mes s’actualitzarà l’activitat proposada, habitualnent es realitzaran un DIUMENGE de cada MES, I EN ALGUNS CASOS EN DIVENDRES CAPVESPRE!

Diferents nivells de ruta però la majoria apte per tots els públics sinó s’indica el contrari. Es recomana portar una tovallola per fer la funció d’esterilla o si disposeu d’alguna esterilla no pesi, aigua, calçat i roba còmode i adequada. Opcional qui es vulgui quedar als llocs després de la ruta, la majoria solen durar un matí o capvespre (entre 3-4h classe inclosa).

Si cal altre material com per exemple pels aeris,  GRONXADOR AEROIOGA, aquest el subministra el centre ELEments. Cadascú pujarà el seu dins la seva motxilla.

ELEments TOT L`ANY a l’aire lliure! Girona i Rodalies. També per tallers privats.