Categories:

DURANT EL CURS 2023-2024, REALITZAREM LES ACTIVITATS A L’AIRE LLIURE DURANT TOTA LA TEMPORADA! No només durant l’estiu!, sempre que el temps ho permeti però com totes les estacions són boniques ho hem de poder gaudir.

Així descobrirem i compartirem, nous espais naturals mentres ens oxigenem i omplim de salut i benestar, de forma guiada i adaptada a cada alumne.

Cada inici de mes s’actualitzarà l’activitat proposada, habitualnent es realitzaran un DIUMENGE de cada MES, I EN ALGUNS CASOS EN DIVENDRES CAPVESPRE!

Diferents nivells de ruta però la majoria apte per tots els públics sinó s’indica el contrari. Es recomana portar una tovallola per fer la funció d’esterilla o si disposeu d’alguna esterilla no pesi, aigua, calçat i roba còmode i adequada. Opcional qui es vulgui quedar als llocs després de la ruta, la majoria solen durar un matí o capvespre (entre 3-4h classe inclosa).

Si cal altre material com per exemple pels aeris,  GRONXADOR AEROIOGA, aquest el subministra el centre ELEments. Cadascú pujarà el seu dins la seva motxilla.

ELEments TOT L`ANY a l’aire lliure! Girona i Rodalies. També per tallers privats.

EL PRIMER FEM CAMÍ FEM IOGA DEL DIVENDRES 07 JULIOL HA ESTAT FANTÀSTIC! POSTA DE SOL, VSITES INCREÏBLES DE TOT LEMPORDÀ I GIRONÈS. TORNANT DE NIT AMB LA LLUNA I REPICS DE CAMPANES D’UNA FESTA MAJOR….

SINÓ ET VOLS PERDRE MÉS ACTIVITATS SEGUEIX A INSTAGRAM @salaiogaelements

PROPERA ACTIVITAT DIJOUS 31 AGOST

Bon dia!
Des de ELEments estic preparant un nou FEM CAMÍ, FEM IOGA!

🗓️ el 31 AGOST

🌍 a un puig Empordanenc aprop de ses Olives amb vistes 360° (diré el nom
als participants inscrits🤗)

🌚 el motiu serà una SÚPERLLUNA BLAVA, un fenòmen que passa puntualment, el pròxim no serà fins al 2032!

🚶 començarem a pujar de dia sobre les 19:30h (es sol tardar 1:20h en pujar tranquil , és un puig però xino xano es va fent no cal ser un Kilian😅). Anirem deixant molles de pa per trobar el camí de tornada pq ja serà de nit (porteu frontals i mòbil amb GPS🤣) Tornarem amb la lluna cap al poble.

🪷 farem una classe de ioga suau per contemplar les vistes, amb maridatge d’aromateràpia ☺️,i potser alguna altre sorpresa .

✨ SERÀ UNA NIT MÀGICA. T’APUNTES ?

💰 10€ alumnes vigents . 15€ no alumnes.
(transport no inclòs , però potser podem mirar agrupar cotxes des de Girona on tinc el centre ioga, sortir sobre les 18:45/19h)

☎️ reserves i informació a Elena 644186166

Podeu divulgar amb els vostres amics,família … si així ho sentiu.
Gràcies

Tags:

Comments are closed