Categories:

DURANT TOT EL 2023/2024 TROBAREU RECESSOS (RETIRS) , EN DIFERENTS ESPAIS ARREU CATALUNYA, I EN DIFERENTS MESOS!

Retirs ESPECIALITZATS en diferents estils i nivells de IOGA AERI (arial silk, aeroioga®, hamaca aèrea, IFS by ELEments la combinació entre Aeroioga i TRX…, i nivells des de 0 fins a avançat, acrobàtic i drops). També FITDANCE! Bungee O cinta elàstica .Dels pocs retirs que podeu trobar amb tantes disciplines aèries i amb aportacions ajustades.

També hi trobareu IOGA ESQUENA SANA, articulacions amb moviment, tallers d’ AROMATERÀPIA CIENTÍFICA, xerrades sobre nutrició segons la Medicina Xinesa i IOGA AERI DUETS!

I també hi podeu trobar SENDERISME, CULTURA GUIADA, CATES DE VINS I OLIS (ENOTURISME), POSTES I SORTIDES DE SOL, ÀPATS DE PROXIMITAT DELICIOSOS (omnívors)…

RECÉS VIDA (1era Edició RETIR NO AERI del 2024)

DEL 19 ABRIL AL 21 ABRIL

INCLOU UNA SESSIÓ ACUPUNTURA RELAXANT /DESCONTRACTURANT AMB AROMATERÀPIA, es farà al primer vespre PER AJUDAR A DES-CONECTAR 😌

De moment només us vull avançar:

  • Que serà a l’ ALT EMPORDÀ entre llançà i Roses!
  • Que la casa té piscina, potser farà calor qui sap a l’abril…
  • Que hi haurà CULTURA en espais emblemàtics i guiats per professionals. SENDERISME amb vistes ûniques del «meu» Empordà estimat
    CATES i visites a cellers de vins i olis (l’or líquid actual 😅).
    Àpats la majoria en restaurants de qualitat i proximitat, i algún esmorzar i un sopar que portaré de càtering (la casa té cuina equipada,).
    IOGA O PILATES pel benestar ja sigui matutí o al vespre, i alguna pràctica exterior respirant VIDA i aire pur.

Avisar que un mini tram, abans fer caminadetes, s’haurà de fer amb vehicle propi , que podem compartir en funció dels que siguem, seran només 6km per no fer rutes massa llargues a peu (seran per disfrutar i aptes per tothom).

Calculo que aportació estarà entre 235/260€. Tot inclòs excepte gastos del vehicles propi, o extres algú vulgui demanar en àpats es facin fora.

SI VOLEU PODEU COMENTAR-HO A PERSONES QUE CREIEU NECESSITIN UN TEMPS PER ELLES, UN TEMPS PER SENTIR BENESTAR FISIC I MENTAL, UN TEMPS PER COMPARTIR EXPERIÈNCIES SENSE SENTIR-SE OBLIGAT…
(no cal experiència en res, no apte per menors però no límit edat per adults)

INTERESSATS/DES JA US PODEU APUNTAR. Facilitaré el pagament en terminis pròxims mesos fins finals març que també comentaré al seu moment.

RECÉS OCTUBRE 2023! (3era.edició) FINALITZAT AMB ÈXIT! REPETIREM💓

PARADA PER AGAFAR FORCES I TORNAR A VOLAR !

(Demana informació! Sense compromís.)

2ona EDICIÓ 2022

OCTUBRE 2022

(FINALITZAT!)

SERAN LES MILLORS VACANCES DE SALUT, BENESTAR I ENTRETENIMENT QUE US PODEU REGALAR!

RECÉS FÈNIX 14-16 OCTUBRE 2022

1era EDICIÓ DEL 2022 (FINALITZAT)

🦋 Recés OBRE LES ALES! 🦋 (FINALITZAT)

Tags:

Comments are closed