Categories:

Sala de Ioga i Ioga Aeri.

Sala de Pilates i Hipopilates.

Sala de Tai Txi i Qi Gong.

Sala de BUNGEE FITDANCE! ÚNIC I PRIMER A LES COMARQUES GIRONINES!

I ara durant tot l’any ioga i ioga aeri la Natura (aire lliure)!

Durant tot l’any tallers de diferents disciplines, així com d’aromateràpia científica, nutrició…

També podeu contractar un taller fet a mida per les diferents disciplines. Decidiu nombre de persones, horaris disponibles…i contacteu amb ELEments. Ideal per realitzar una trobada d’amistats, o familia, o empresa…

CLASSES REDUÏDES (màx.8-9 alumnes, i per BUNGEE NOMËS 5 PLACES) i PERSONALITZADES! Tots els nivells són benvinguts. No cal cap tipus d’experiència, nivell o condició física. Classes organitzades per millorar el benestar i la condició física/mental, per alleujar lessions i problemes derivats. A través de l’equilibri dels 5 elements de la medicina xinesa (aigua, terra, aire, foc, fusta i metall, tots es treballen en cada una de les diferenst sessions i disciplines), i de les tècniques i bases més innovadores, funcionals i idònees per cada un de vosaltres.

CENTRE ESPECIALITZAT EN IOGA AERI (diferents nivells) i BUNGEE FITDANCE!

Tags:

Comments are closed