HORARIS i APORTACIONS

Adjunt podreu trobar tant els horaris i les aportacions (us recordo que les places són molt reduïdes, NOMÉS 7 per classe!).

TOTES LES APORTACIONS TENEN INCLOSES EL 21% IVA OBLIGATORI.

A TRAVÉS DEL EMAIL O WHATSAPP DEL CENTRE SEMPRE OBTINDREU UNA RESPOSTA RÀPIDA, PER SI VOLEU ASSISTIR O CONÈIXER DISPOSICIÓ O ALTRE INFORMACIÓ DE TALLERS , HORARIS, CLASSES SOLTES O PRIVADES, TERÀPIES….

Per més informació escriviu per WhatsApp 644186166

HORARIS

S’han finalitzat els horaris de Setembre a maig. Durant els mesos de més calor s’aniran actualitzant mes a mes (ELEments només tanca del 7-16 agost, però els horaris es redueixen)

JUNY:

Ioga Esquena Sana : dilluns 19h o dimarts 20h

IFS (ioga Fitness en Suspensió: Aeroioga + TRX + Ioga Paret): dilluns 20h o dijous 19h

Ioga Aeri SILK (nivell aeri més avançat, té una durada de 1:30h): dimecres 20h

Bungee Fitdance : dimarts 18h

APORTACIONS

Quota Alta 35€. Mensualitat juny per Ioga Terra 38€ (1h/stm), per Ioga Aeri IFS 45€ (1h/stm), per Ioga Aeri SILK o Bungee Fitdance 53€ (1:30h/stm SILK o 1h/stm Bungee)

Opció agafar classes soltes (no tenen quota alta)

Soliciteu per whatsapp 644186166 el pdf sense compromís. Totes les quotes són acotades, i a través de whatsapp us informarem de les promocions vigents.

(cliqueu sobre les imatges per poder descarregar els pdf, s’actualitzen online a cada modificació . Tot i així prevaldria el que us comenti la directora del centre, per tant confirmeu sempre via whatsapp que tan l’horari com les aportacions que heu descarregat siguin les últimes vigents. Gràcies)