HORARIS i APORTACIONS

Adjunt podreu trobar tant els horaris i les aportacions (us recordo que les places són molt reduïdes!).

TOTES LES APORTACIONS TENEN INCLOSES EL 21% IVA OBLIGATORI.

A TRAVÉS DEL EMAIL O WHATSAPP DEL CENTRE SEMPRE OBTINDREU UNA RESPOSTA RÀPIDA, PER SI VOLEU ASSISTIR O CONÈIXER DISPOSICIÓ O ALTRE INFORMACIÓ DE TALLERS , HORARIS, CLASSES SOLTES O PRIVADES, TERÀPIES….

Per més informació escriviu per WhatsApp 644186166

HORARIS

HORARIS 2023

APORTACIONS

Aportacions 2023

Soliciteu per whatsapp 644186166 el pdf sense compromís. Totes les quotes són acotades, i a través de whatsapp us informarem de les promocions vigents.

(cliqueu sobre les imatges per poder descarregar els pdf, s’actualitzen online a cada modificació . Tot i així prevaldria el que us comenti la directora del centre, per tant confirmeu sempre via whatsapp que tan l’horari com les aportacions que heu descarregat siguin les últimes vigents. Gràcies)

El centre us recorda que tots els alumnes poden adquirir una assegurança pròpia i anual apart, degut a que actualment no hi ha cap federació de ioga per alumnes i usuaris, només per professorat. És opcional. El centre disposa de tota la seguretat, proteccions, seguros i legislació vigent i actualitzada, però la normativa actual nomena que les lesions a nivell propi (com una tendinitis per excés de repeticions, O una contusió per mala praxis usuari, O un esguinç que no se sap motiu…) O per mal ús de les instalacions, aquestes són responsabilitat de l’usuari. (A molt centres no ho especifiquen i els usuaris no tenen mai els coneixements d’aquesta responsabilitat tan important, per això comentem que de forma voluntària si ets practicant asidu de ioga i/o altres disciplines aèries, tan dins com fora de qualsevol centre, és una opció adient i previsora.)