Categories:

Ioga Aeri, el nou ioga de «moda», però no ens confonguem ja fa anys que existeix! Simplement utilitza un suport, en concret una tela, per poder sentir, gaudir i entrenar les asanes amb una altre perspèctiva.

A ELEments disposeu de nivells/intensitats diferents de ioga aeri. (més informació dels diferents nivells i tècniques aèries a l’apartat de sessions aèries)

Es treballa tan amb gronxadors de tela de paracaigudes (aquest són menys elàstics, però disposen de braços mitjançant els quals es realitzen diferents asanes i també un treball de TRX), com amb gronxadors de tela elàstica (silk).

Es varien els materials per així poder mostrar i fer sentir als alumnes diferents maneres de treballar.

El Ioga Aeri, permet realitzar asanes en suspensió total o parcial. Les asanes invertides amb el suport del gronxador solen ser més fàcils de realitzar que sobre la matt, donant confiança a la persona per anar progressant en si mateixa.

En definitiva, un ioga APTE PER TOTS ELS NIVELLS (des de 0), que entre altres aspectes de millora més física, també permet recuperar la confiança en un mateix, la confiança cap als altres i sentir que pots tornar a compartir emocions.

Tags:

Comments are closed