Categories:

EL PRIMER A LES COMARQUES GIRONINES!

Coneixeu el IOGA FIT BUNGEE O CINTA ELÀSTICA???!!!!!

A què espereu?, Veniu a disfrutar!

Mitjançant una cinta elàstica, unida a nosaltres a través d’un arnés especial, podem realitzar salts, girs, asanes, coreografies, ioga, pilates, també rehabilitacións concretes….tot sota control i amb molta seguretat.

Es realitza un treball cardiovascular, activador, alliberador i divertit. Però també ens permet reforçar i protegir les articulacions de manera més òptima (en funció dels exercici es realitzin), ja que el treball de CONTRARESISTÈNCIA afavoreix una millor recuperació.

És ideal per qui vulgui desestressar-se de manera més activa que amb el ioga mat o aire, per qui necessiti un treball de reforç articular, per qui necessiti augmentar el treball cardiovascular….de fet ÉS IDEAL PER TOTHOM!

COM EN TOT, PRIMER PROVEU, I DESPRÉS DECIDIU!

NOMÉS TALLERS PRIVATS EN CAPS DE SETMANA O FESTIUS, DIA HORA CONVENIR.

Tags:

Comments are closed