BUNGEE FITDANCE

BUNGEE FITDANCE, EL PRIMER A LES COMARQUES GIRONINES!

Coneixeu el BUNGEE FITDANCE???!!!!!

A què espereu?, Veniu a disfrutar d’aquesta innovadora disciplina.

Mitjançant una molla elàstica anclada al sostre, i unida a nosaltres a través d’un arnés especial, podem realitzar salts, asanes, coreografies….

Es realitza un treball cardiovascular, activador, alliberador i molt divertit. Però també ens permet reforçar i protegir les articulacions de manera més òptima (en funció dels exercici es realitzin), ja que el treball de CONTRARESISTÈNCIA afavoreix una millor recuperació.

És ideal per qui vulgui desestressar-se de manera més activa que amb el ioga, per qui necessiti un treball de reforç articular, per qui necessiti augmentar el treball cardiovascular….de fet ÉS IDEAL PER TOTHOM!

COM EN TOT, PRIMER PROVEU, I DESPRÉS DECIDIU!