MILLORAR LA SALUT, ESTÀ AL TEU ABAST!

Bon dia,

Us informo que per primer cop RECOMANO un producte d’una CASA CONCRETA, és l’OMEGA 3 de la casa NORSAN (actualment amb seu a Barcelona, tot i que els productes són de Noruega). Com sabeu habitualment no recomano cases concretes, si no és que la diferencia de qualitat i concentració amb les altres sigui molt gran. Porto ja 16 anys experiència, i estic sempre en constant formació i actualització. Em considero una terapeuta multidisciplinar que combino a consulta els meus estudis de Naturopatia, Medicina Xinesa / acupuntura, Quiromassatge i Tuïna, Aromateràpia científica, PNI i LL. Química, per oferir una TERÀPIA PERSONALITZADA I GLOBAL.

US ASSEGURO QUE L’OMEGA 3 DE NORSAN és del MILLOR que he provat (jo mateixa) de beneficis i de gust!

I ARA TOTHOM QUE VULGUI COMPRAR-LO PODRÀ TENIR UN 10% DE DESCOMPTE EXTRA, sobre el preu marcat a la seva web www.norsan.es, també si feu el pack de 3 que ja té un descompte 10% (resumint tindríeu un 20% global). Apart els seus preus finals són ja molt ajustats en comparació alguna casa també NORUEGA de similar característiques.

NOMÉS HEU D’UTILITZAR EL MEU CODI :

AAD10

(el podeu compartir amb qui vulgueu i utilitzar tants cops necessiteu)

PER QUÈ AQUESTA CASA?

Doncs perquè després de provar milers de cases d’aquí i d’allà, és de les poques que no té mal gust ni retorna, i  és molt fàcil de prendre.  Amb poca quantitat ja tenim la qualitat i els nivells òptims diaris, no cal fer 20 perles diàries (si els que preneu 1 sola perla al dia no arribeu ni al 0,05% necessari diari).

A més a més, tot i ser de Noruega actualment tenen seu a Barcelona i el contacte amb ells és directe, àgil i els enviaments també. Són persones properes.

També perquè NO obliguen com altres cases similars (totes elles noruegues, aquí Espanya no n’hi ha cap similar de potència), doncs NO CAL comprar de cop els productes (la resta de cases obliguen a gastar primera compra un import molt i molt elevat, i després a tenir subscripcions mensuals llargues). Tampoc esteu obligats a fer-vos el test analític amb mostra de sang seca per saber nivells entre omega 3 i omega 6…ni enviar aquesta l’estranger.

Ara bé, si voleu fer-vos el TEST perquè realment científicament ens ajuda molt més a acotar dosis per cadascú, i la gent se’n dóna compte realment del gran dèficit tenim. Si  voleu fer-lo EM DEMANEU perquè també disposem d’un CODI DESCOMPTE, i en comptes de 100€ que costen habitualment (tan si el feu pel vostre compte, com per altres cases i webs), us costaria només 65€. I s’analitza a un laboratori certificat de Barcelona també, que en 3-5 dies teniu el resultat.  Si voleu mirar qui el fa,  podeu fer un cop d’ull a la web teletest (compleixen tots els certificats de qualitat obligatoris)

COM S’HA DE PRENDRE?

Tenen format líquid, en perles i en format gominoles per nens o no tan nens.

ACONSELLO el format líquid de forma habitual per la facilitat i la poca dosis necessària. La resta de format és més adient si en viatges no podeu portar el líquid.

PRENDRE SEMPRE BARREJAT AMB ALGUN ALIMENT MÉS GRAS, per tant fer-ho abans o després dels àpats. O bé durant l’àpat. Però MAI AMB ALIMENTS CALENTS! Millor no fer-lo sol.

Es pot prendre amb aigua (al ser oli no es barregen però és més fàcil empassar), però jo recomano amb un iogurt (apart d’algues amb gust llimona està boníssim), o batut fred o temperatura ambient, o per sobre una amanida com l’oli oliva, o per decorar una crema verdures freda, o sobre una crêpe…

QUI HO POT CONSUMIR?

TOTHOM! És un ALIMENT (que malauradament hi tenim un dèficit des de la infància per més bé intentem actualment alimentar-nos!). No penseu és només un suplement!, el recomano A DIARI I PER SEMPRE, tot i que hi ha gent prefereix fer descansos. Jo preferiria gent fes descansos de làctics o cafès, d’omega 3 mai!

COM ADMINISTRAR-LO I EN QUINA DOSIS?

La dosis sempre anirà en funció de l’edat, del pes, de l’activitat física , de les patologies…això ho podríem determinar millor en consulta privada. Però MÍNIM diària 2000mg en adults sans i 1120-1500mg en infants i adolescents.

IDEAL en líquid, perquè amb una sola cullerada de postre pel producte OMEGA 3 VEGÀ (el d’algues) és suficient, i una cullerada sopera pel format OMEGA 3 Arktis o el total (tots dos de bacallà). En format perles serien 4-6 perles diàries.

Apart de l’omega 3 tots ells porten vitamina E (ja que estan fets amb oli oliva de primera pressió en fred de cultius de la zona Espanya), Vitamina D i els aromes de llimona i altres són deguts a olis essencials aptes pel consum.

En funció de si necessitem més EPA o DHA , podem escollir un o altre producte. En ADULTS i adolescents, torno a recomanar el VEGÀ de microalgues pel seu sabor, dosis i és dels que tenen més concentració en DHA (que és el més deficient en la dieta actual i el més necessari per les funcions orgàniques). En casos de hipertiroididme no es recomana el producte realitzat amb algues.

Sinó sempre teniu la opció de menjar cada dia 40/50 barretes de peix natural :P, però vigileu els microplàstics.

QUIN ÉS L’ORIGEN DEL PRODUCTE?

Tan el bacallà com les micro algues, provenen de piscifactories d’aigües noruegues. El motiu de no ser salvatge són varis:

  • Ens assegura una qualitat molt elevada , sense riscos de microplàstics, metalls pesats, ni dioxines, ni PCBs…
  • No capturen salmons, ni Krills o peixos petits (que són aliment pels animals més grans del mar, i s’estan quedant sense) en estat salvatge perquè els humans estem maltractant l’ecosistema natural i l’estem desequilibrant i contaminant.

A més a més , Norsan per cada venta dóna un % per causes que minimitzin l’impacte ambiental en el mar. Tota ajuda per petita sigui va sumant.

NOTARÉ ELS BENEFICIS ?

Si ho prenem de forma diària i sense fer descans, ho notem moltíssim.  Per més que sembli que els beneficis siguin tots tan a nivell cel·lular i orgànic, es noten per fora.

 I com?!

Habitualment es sol notar així:

  • La 1 setmana notem ja el canvi en la pell i el cabell, es tornaran mica en mica més forts, més brillants, més saludables i nodrits.
  • La 2 setmana solem notar una millora de l’estat d’energia, ens sentim menys apàtics. També ajuda a la qualitat del descans.
  • A partir de la 3 setmana molta gent sent una millora per anar al wc (ajuda a tenir una bona microbiota, i si a sobre ho compagines amb els probiòtics adequats per a tú ja després vas de meravella! Com en tot cal constància).
  • A partir de 3 mesos ha DISMIMUÏT la INFLAMACIÓ DEL NOSTRE COS.
  • I els beneficis més profunds i a llarg termini estan a partir de 6 mesos, tot i que aquest no es veuen tan a nivell extern , si a nivell analítiques (menys colesterol dolent, i transaminases), i també tenim més concentració, ajuda a la memòria, tenim millor humor, calma símptomes de la menopausa…

MILLORAR LA SALUT, ESTÀ A L’ABAST DE TOTHOM!

PREN UN ALIMENT MÉS, I ET SERÀ SENZILL COMPAGINAR EL TEU DIA A DIA ATRAFEGAT AMB UNA BONA SALUT!